Boelhouwer boos over diefstal

LOOSBROEK – Burgemeester Jan Boelhouwer van Bernheze is ‘des duivels’ over de diefstal van een spandoek. Deze bannier was vanwege de dodenherdenking en bevrijdingsdag op de hoek van de Singel en de Loosbroekseweg in Loosbroek neergezet. Op de bannier stond een tekst die betrekking heeft op de Tweede Wereldoorlog. In totaal stonden er in Bernheze negen van zulke spandoekjes. Toen medewerkers van de gemeente de banner in Loosbroek op wilde halen bleek deze verdwenen. Burgemeester Boelhouwer baalt dat door diefstal zulke initiatieven de kop worden ingedrukt. Vanuit het Nationaal Comité 4 en 5 mei is er juist interesse om het idee uit Bernheze ook elders uit te voeren.

Dit bericht werd geplaatst in Bernheze,Nieuws en getagged ,, door Jolwin . Bookmark de permalink .

Over Jolwin

Geboren in Nijmegen, maar mijn hele leven niet verder gekomen dan mijn woonplaats Zeeland. Ik houd van cabaret, popmuziek, arthouse film, lekker eten, een goed biertje en mijn vrouw en zoon. Werken is nodig om de geneugten des levens te kunnen betalen. Ik ben geschoold radiomaker en ongeschoold G.E.K., oftewel Goedaardig, Eerlijk en Kritisch. Ik probeer mensen gelijkwaardig tegemoet te treden. Ik leef in het hier en nu en probeer te genieten van de momenten die ik onderweg tegenkom. Ik zou zeggen: “Zwaai naar mij als je me ziet en ik zal terug zwaaien”.