Carnaval in Heeswijk-Dinther gered

HDL jeugdcarnavalkopieHEESWIJK-DINTHER – De carnavalsactiviteiten in sporthal De Zaert in Heeswijk-Dinther kunnen door gaan. De evenementenvergunning is terecht afgegeven door de gemeente Bernheze. Dat heeft de voorzieningenrechter in Den Bosch vrijdag bepaald. Het bezwaar van sporthaluitbater Bert van Ravenstein is afgewezen. Hij vindt het onterecht dat hij buitenspel staat telkens als er een evenement in de sporthal wordt gehouden. Zo gaan de grote omzetten telkens aan zijn neus voorbij. In zijn huurovereenkomst staat dat hij zijn horeca-activiteiten op zo’n moment moet staken. Bernheze stelt dat Van Ravenstein daarvoor ook getekend heeft. Toch procedeert de sporthaluitbater hiertegen, daarin wordt hij gesteund door zijn brouwer Bavaria.
20130119carnavalhdl