Joris & Boris aan het nationale voorleesontbijt

Joris & Boris lazen voor over Dorus. Zij knipte vlaggetjes uit kleding van een politieagent, een clown, een prinsessenjurk en de jurk van mama. Foto: Jolwin Dobbelsteen

Joris & Boris lazen voor over Dorus. Zij knipte vlaggetjes uit kleding van een politieagent, een clown, een prinsessenjurk en de jurk van mama. Foto: Jolwin Dobbelsteen

HEESWIJK-DINTHER – Joris & Boris lazen woensdagmorgen voor in kinderdagverblijf Klein Drakentstein in Heeswijk-Dinther. Het filmduo kwam voorlezen vanwege de nationale voorleesdagen. Centraal stond het prentenboek van het jaar ‘100 nachtjes slapen’. Joris en Boris zijn bekend van de Sinterklaasfilm ‘het raadsel van 5 december’en hun eigen film ‘Het geheimvan de Tempel’. De peuters kwamen in hun pyjama naar Klein Drakenstein toe. Ze mochten ook hun favoriete knuffel meenemen.

20130123voorleesontbijt