Bouw Nesterlé op schema

Architect Kees Versluis van het Bossche architectenbureau De Twee Snoeken leidde de aanwezigen enthousiast rond.

Architect Kees Versluis van het Bossche architectenbureau De Twee Snoeken leidde de aanwezigen enthousiast rond.


NISTELRODE – De nieuwbouw en renovatie van Nesterlé-gebouw in Nistelrode ligt op schema. Voorzitter Jan Schaapsmeerders van de stichting cultureel centrum Nesterlé zei dat vrijdag na afloop van een rondleiding. Raadsleden en toekomstige gebruikers en medewerkers mochten een kijkje nemen op de bouwplaats. De oplevering van het cultureel centrum wordt uiterlijk in mei van dit jaar verwacht. De toekomstige gebruikers moeten half april hun planning vanaf 1 juli tot het einde van het jaar indienen. Hiervoor is het handig dat ze zicht hebben op de indeling van het gebouw. Hiervan waren vertegenwoordigers van de Bibliotheek, de KBO en vrije tijdsvereniging the Winning Mood aanwezig. 

Cultuurwethouder Ad Donkers:
20130125nesterlegebouw