My FuckUp

Tijdens speciale FuckUp Nights vertellen mensen over misstappen in hun leven. Ik zag bij Jinek dat er zo’n avond gehouden is in TivoliVredenburg in Utrecht. Ook in Amsterdam en Dordrecht blijken deze avonden gehouden te zijn. In Amsterdam trouwens in een sociëteit, die club Sexyland heet. En dat vind ik dan weer grappig: In relatie tot FuckUp.

Lees verder

Ik wil niks

In een dagboek schrijf je niet alleen als het goed met je gaat. Bovendien als ik een eerlijk beeld wil schetsen van mijn ziekte dan moet ik ook praten als ik me niet goed voel. Ik vertel in dit audiodagboek een persoonlijk verhaal. Hoort dit online? Tsja, als je vindt van niet, dan adviseer ik je om niet te luisteren. Maar als je graag in iemands dagboek gluurt, neem dan ook de pijnlijke verhalen tot je. Sterkte bij het luisteren.

Lees verder

Blue Monday

Ik voel me eigenlijk best lekker. En dat is voor het stigma dan weer niet zo goed.
Ik zou me ontzettend somber moeten voelen; En dat niet alleen: Ook waardeloos.
Ik ben trouwens behoorlijk wakker en scherp. En inderdaad dat mag ook niet.

Lees verder

Contact (enerzijds, anderzijds)

Een mens is niet gemaakt om kluizenaar te zijn. Al zou ik soms ontzettend graag willen dat ik genoegen kon nemen met mezelf als gezelschap. Het zijn die momenten dat ik denk dat een meervoudige persoonlijkheidsstoornis niet eens zo gek is.

Lees verder