Zet kapitein @ncilla aan het roer

Van porno tot premier. Ik wil hier graag een lans breken voor Ancilla van de Leest. Of kan ik beter zeggen: “Ik wil mijn lans voor haar breken,” gezien de opwinding die zij in haar vorige carrière als fetisjmodel Ancilla Tilia bij mij heeft veroorzaakt. Inmiddels is zij de hoedster van onze privacy als lijsttrekker van de Piratenpartij.

Je zou Ancilla van de Leest ook kunnen omschrijven als de kapitein van de Piratenpartij. Opmerkelijk genoeg krijgt zij nauwelijks media-aandacht. Ik vind dat buitengewoon oneerlijk en niet alleen omdat ik graag naar haar kijk. Enerzijds omdat deze privacybeweging al jaren bestaat – in tegenstelling tot al die paddenstoelen die nu uit de politieke grond schieten – en anderzijds omdat al die andere carrièrepolitici wel volop in de spotlights staan.

Oud-journalisten, -presentatoren, -opiniemakers, -advocaten en andere bekende mediagezichten mogen leeglopen in de talkshows en hun bagger uitkotsen via kranten, tijdschriften en nieuwssites. Ik word er niet geil van. Dit in tegenstelling tot Ancilla van de Leest. Zij heeft haar aantrekkingskracht in het verleden al bewezen.

De komende Tweede Kamerverkiezingen gaan puur over de onderbuik. Ik wil best nog wat lager zakken! Ik overweeg daarom te stemmen met MIJN stempotlood. Ancilla mag er in Den Haag wat mij betreft met de zweep over. Ervaring heeft ze al.

Politici doen al jaren hun best om de politiek wat sexyer  te maken, maar het blijft toch hangen in soundbites. Echt opwindend wordt de politiek nauwelijks. Ja, wel in Amerika – lees: Rusland – natuurlijk. Iets met plasseks op het bed waar het echtpaar Obama ooit de nacht doorbracht. En mocht dat niet waar zijn dan roep ik de Oral Office in herinnering met als codewoord: Sigaar.

Iedereen verdient een nieuwe kans en Ancilla geeft tenminste een sigaar uit eigen doos. Het is sowieso tijd dat ons progressieve kikkerlandje eens een vrouwelijke premier krijgt. Duitsland heeft al elf jaar een vrouw aan het roer staan. We lopen dus behoorlijk achter de feiten aan. Laten wij dan gewoon een lekker wijf als eerste minister kiezen.

Het lijkt me geweldig dat de Kamerleden smachtend aan Ancilla’s lippen hangen en dat hoeft wat mij betreft niet alleen maar te zijn vanwege haar prachtige voorkomen. Al fantaseer ik wel hoe minister Halbe bij Ancilla op het matje moet komen, zijn colbert over de stoel hangt, zich van zijn overhemd ontdoet en al zittend op zijn knietjes de geselingen van onze minister president ontvangt.

Na de neplach van Rutte is het volgens mij de hoogste tijd voor de dominantie van kapitein Ancilla. En al mocht zij ook een rol spelen dan nog zouden wij ons aan haar moeten onderwerpen. Immers, make love not war. Ik stel voor de piratenvlag op het torentje te hijsen, want anders blijft het bij een torentje in mijn broek.

Blijft nog wel het probleem: waar staat Ancilla en haar Piratenpartij eigenlijk voor. Graag zou ik het uit haar mond horen in een talkshow. Ze hoeft zich er niet voor in leer of latex te steken, al hoeft ze ook zeker haar verleden niet te verloochenen. Ik zeg: “Stem kapitein Ancilla aan het roer!”