Ik wil niks

In een dagboek schrijf je niet alleen als het goed met je gaat. Bovendien als ik een eerlijk beeld wil schetsen van mijn ziekte dan moet ik ook praten als ik me niet goed voel. Ik vertel in dit audiodagboek een persoonlijk verhaal. Hoort dit online? Tsja, als je vindt van niet, dan adviseer ik je om niet te luisteren. Maar als je graag in iemands dagboek gluurt, neem dan ook de pijnlijke verhalen tot je. Sterkte bij het luisteren.

Helaas, dit maal is er geen uitgewerkte tekst, omdat ik dit verhaal niet uitgeschreven heb. Daar had ik namelijk geen zin in, want ‘Ik wil niks!’

heideroosjes – ik wil niks

1 thought on “Ik wil niks

  1. Hoi jolwin.
    Goed van je dat je dit bespreekbaar maakt. Depressie is een lastig iets en vaak onbegrepen. Je staat hierin niet alleen. Het klinkt allemaal heel herkenbaar.

Reacties zijn gesloten.